X

 

Wij stellen u graag voor: Ans van Amerongen

Heeft u vragen voor Ans? Stel ze dan via

  a.vanamerongen@voorst.nl

Wie is Ans?

Mijn naam is Ans van Amerongen-Elfferich (61). Ik woon in Twello en ben ondernemer. Naast mijn ondernemerschap ben ik actief in de gemeenteraad, wandel en reis graag en speel graag een rondje golf.

 

Wat wil ik bereiken voor Voorst?

Dat we blijven ontwikkelen aan de kwaliteit van de mooie gemeente. Daarbij vind ik het belangrijk om open te staan voor nieuwe initiatieven maar daarbij ook goed te passen op het huishoudboekje. Dit doe je onder andere door beslissingen te nemen op basis van argumenten en inhoud en niet op basis van emoties.

Ouderenzorg heeft mijn speciale aandacht. Transities vormen een goede basis voor doorontwikkeling en waarborgen van kwaliteit van leven. Noaberschap speelt hierin een duidelijke rol, dus omkijken naar de mensen om je heen en daar waar mogelijk een helpende hand bieden maar ook uitgaan van eigen kracht!

 

Wat mag u van mij verwachten?

Mijn kernwoorden: Verbinden, oplossingen zoeken, daadkracht tonen en transparantie. Mijn visie is dat je elkaar moet vertrouwen en daardoor kunt werken vanuit een verbindende gedachte.

 

Wat is mijn achtergrond?

Ik woon in het centrum van Twello en doe veel vrijwilligerswerk op zorg- en sportgebied. Daar blijf ik mij graag de volgende periode ook voor inzetten.

Als ondernemer (De School voor Ondernemers, gevestigd te Deventer) verbind ik het bedrijfsleven en voortgezet- en praktijk onderwijs met elkaar. Mijn hart ligt bij begeleiding van jongeren die moeilijk stage- en werkervaringsplekken kunnen krijgen. Wij bieden ze vanuit de school voor ondernemers een veilig honk waarin zij zich volop kunnen ontwikkelen. Ook hier zoek in verbindingen met andere bedrijven en ontwikkel ik diverse concepten en stagecarrousels.

Daarnaast ben ik zelfstandig vastgoed adviseur en ontwikkel all-in concepten met als doelstelling startende ondernemers een prettige werkplek buiten eigen huis te bieden zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over een lang lopende huurovereenkomst. Tussen deze ondernemers zie ik vaak mooie samenwerkingen ontstaan. Ook hier is het sleutelwoord verbinden!

 

Waarom Lokaal Liberaal?

Lokaal Liberaal: VVD-Liberaal 2000. Vanuit onze sterke lokale wortels zijn wij er voor alle Voorster burgers en ondernemers. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, daadkracht, positieve instelling, sociaal zijn en financiƫle zekerheid. Bouw met ons mee! Voor Voorst.

  

VVD Liberaal 2000 - Voorst:

Emiel de Weerd
Ans van Amerongen
Gerrit Schimmel
Toon Rutgers
Ans Tiemens
Gerard D’Hert
Rick Teunis
Gerry ten Brummelaar

Deel onze website: