X

 

Wij stellen u graag voor: Emiel de Weerd

Heeft u vragen voor Emiel? Stel ze dan via

  E.deWeerd@voorst.nl

Wie is Emiel?

Ik ben Emiel de Weerd (37) en ben woonachtig in Terwolde. Van beroep ben ik staalcoating expert en commercieel medewerker. Naast mijn activiteiten voor de Gemeenteraad reis ik graag, is geschiedenis een hobby van mij en geniet ik graag als Bourgondiƫr.

 

Wat wil ik bereiken voor Voorst?

De gemeente Voorst met zijn 12 kernen en buitengebied is een prachtige landelijke omgeving om te wonen en te werken. Er moet voldoende ruimte zijn voor woningbouw en lokale bedrijvigheid in alle kernen van onze gemeente om de leefbaarheid en de voorzieningen in de dorpen te handhaven of te verbeteren. 

 

Wat mag u van mij verwachten?

Verkeersveiligheid binnen alle kernen en het buitengebied is voor mij een belangrijk thema. In november 2017 is de door mij ingediende motie “ goed voorbereid onderweg naar nieuw Voorster verkeersbeleid” aangenomen. Deze motie heeft als doel om op dorpsniveau in samenwerking met inwoners en belangenverenigingen de huidige verkeerssituaties te evalueren om uiteindelijk te komen tot verbeterd gemeentelijk verkeersbeleid.  

De gemeente moet zich beperken tot het uitvoeren van kerntaken en geen randzaken. Van persoonlijke voorkeur of willekeur van een ambtenaar mag geen sprake zijn. 
De gemeente moet betrouwbaar en integer handelen, de aankoop van de “vluchtelingen villa” en    de verkoop van de bibliotheek in Twello zijn voorbeelden zoals het niet moet! Voor bestuurders van onze gemeente geldt dat zij een voorbeeldfunctie vervullen en van onbesproken gedrag moeten zijn om benoemd te kunnen worden als wethouder in de gemeente Voorst. Over dit onderwerp bestaat voor mij geen enkele discussie.

 

Waarom Lokaal Liberaal?

Lokaal Liberaal: VVD-Liberaal 2000. Vanuit onze sterke lokale wortels zijn wij er voor alle Voorster burgers en ondernemers. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, daadkracht, positieve instelling, sociaal zijn en financiƫle zekerheid. Bouw met ons mee! Voor Voorst.

Onze plannen 2018 – 2022: www.Liberaal2000VVD.nl

Actualiteiten: https://www.facebook.com/VVDLiberaal2000

  

VVD Liberaal 2000 - Voorst:

Emiel de Weerd
Ans van Amerongen
Gerrit Schimmel
Toon Rutgers
Ans Tiemens
Gerard D’Hert
Rick Teunis
Gerry ten Brummelaar

Deel onze website: