X

 

Wij stellen u graag voor: Toon Rutgers 

Heeft u vragen voor Toon? Stel ze dan via

  t.rutgers@voorst.nl

Wie is Toon?

Ik ben Toon Rutgers, woonachtig in Gietelo (tussen Bussloo en Voorst) en ben ondernemer.           Naast mijn ondernemerschap vraagt het gezinsleven mijn aandacht, sport ik graag en ben op diverse fronten maatschappelijke actief.

Wat wil ik bereiken voor Voorst?

Dat het er prettig wonen is! Voorst is uniek als groene gemeente in de stedendriehoek. Dit moeten we koesteren door zelfstandig te blijven en samen te werken vanuit onafhankelijkheid. Belangrijke voorwaarde daartoe is het hebben van een slagvaardige, efficiënte en klantgerichte gemeente waarvan het huishoudboekje op orde is. Daarom Lokaal Liberaal.

Wat mag u van mij verwachten?

Dat ik oog heb voor lokale belangen, goed luister naar medeburgers om te weten wat er speelt en mijn energie steek in de zaken die er toe doen. Belangrijke thema’s voor mij zijn veiligheid, financiële stabiliteit en het toepassen van minder regels waar het kan. Ik vind het belangrijk dat in Voorst zowel burger als ondernemer profiteren van de gunstige economie.

Wat is mijn achtergrond?

Als geboren tukker woon ik inmiddels al weer 15 jaar in de gemeente Voorst. Lokale binding is          er volop. Zo zijn mijn beide kinderen schoolgaand in de gemeente in het primair onderwijs en voetballen ze ook met veel plezier bij een lokale club. Dan sta je als vader met enige regelmaat     voor school weer eens achter op de papierauto of voor de voetbalclub achter de bar.

Naast mijn activiteiten voor VVD-Liberaal 2000 ben ik lid van de Raad van Toezicht van Stichting Archipel, de koepel van openbaar primair onderwijs in Voorst – Zutphen – Brummen. Lokale politiek is overigens voor mij zeker geen doel op zich maar vooral een middel om goede dingen te bereiken. Door kleur te bekennen en op een positieve wijze aan te geven waar je voor staat wil ik graag mijn bijdrage leveren aan het prettig kunnen wonen in Voorst.

Als ondernemer ben ik actief op het kruisvlak van proces inrichting en IT.

Waarom Lokaal Liberaal?

Lokaal Liberaal: VVD-Liberaal 2000. Vanuit onze sterke lokale wortels zijn wij er voor alle Voorster burgers en ondernemers. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, daadkracht, positieve instelling, sociaal zijn en financiële zekerheid. Bouw met ons mee! Voor Voorst.

Onze plannen 2018 – 2022: www.Liberaal2000VVD.nl
Actualiteiten: https://www.facebook.com/VVDLiberaal2000/

 

  

VVD Liberaal 2000 - Voorst:

Emiel de Weerd
Ans van Amerongen
Gerrit Schimmel
Toon Rutgers
Ans Tiemens
Gerard D’Hert
Rick Teunis
Gerry ten Brummelaar

Deel onze website: